Adviseurs

Marijke van Doorn


Marijke studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager en organisatieadviseur volgde zij de veranderkundige opleiding ‘Sturen van Verandering in Organisaties’ bij het Sioo. Vanuit deze achtergrond zet zij inhoudelijk sterke, veelzijdige analyses en verbeteradviezen neer. Haar werkwijze kenmerkt zich door het nadrukkelijk inzetten van de denkkracht van medewerkers in een organisatie. Zij weet hiermee grote betrokkenheid te creëren. Kenmerken van Marijke zijn:

  • Enthousiaste en resultaatgerichte persoonlijkheid, analytisch zeer vaardig, die uitstekend tot haar recht komt in veranderingstrajecten op het raakvlak van techniek en organisatie.
  • Beweegt zich gemakkelijk binnen en tussen de verschillende organisatielagen en weet in iedere laag medewerkers te mobiliseren om bij te dragen aan de resultaten van haar opdrachten.
  • Heeft het vermogen om mensen te motiveren en in beweging te krijgen.
  • Opdrachtgevers schrijven haar goede resultaten toe aan haar integriteit, enthousiasme en de bereidheid de mouwen op te stropen, als het nodig is ook als werkzaamheden afwijken van haar rol.

LinkedIn – Marijke van Doorn

Ard van der Heijden


Ard heeft in zijn loopbaan de overstap gemaakt van techniek naar verander- en implementatiemanagement. Zijn ervaring op het gebied van informatiekunde en ICT maakt dat hij zowel de harde als zachte kanten van vraagstukken begrijpt en met elkaar kan verbinden. Klanten typeren hem als ervaren, gemotiveerd, gepassioneerd en productief. Ard heeft ter versteviging van zijn kennis en vaardigheden op het gebied van veranderkunde de opleiding ‘Sturen van Verandering in Organisaties’ bij het Sioo gevolgd. Kenmerken van Ard zijn:

  • Kan snel schakelen tussen conceptueel en praktisch niveau in een vraagstuk. Weet snel praktijksituaties in veranderkundige kaders te plaatsen, om onderbouwd actie te kunnen ondernemen.
  • Vindt het leuk om structuur en richting te geven aan vraagstukken. Staat op in chaotische situaties en weet groepen mee te nemen in besluitvormingsprocessen.
  • Weet goed de verbinding te vinden met mensen en ze in beweging te brengen.
  • Weet met mensen te komen tot een haalbare oplossing van vraagstukken, waarbij een goede balans bestaat tussen inhoudelijke kwaliteit en de inzetbaarheid van mensen en middelen.

LinkedIn – Ard van der Heijden Twitter – @ardvdheijden

Wat goed dat er eens vooraf aan ons wordt gedacht! — Verpleegkundige UMC Utrecht